Конфіденційність і захист персональних даних

  1. 1. Конфіденційність і захист персональних даних

1.1. При реєстрації в Інтернет-магазині на Покупець залишає свої персональні та контактні дані: ім’я, прізвище, номер телефону, адреса електронної пошти, пароль, але не обмежуючись ними.

1.2. Надаючи свої персональні дані при реєстрації в Інтернет-магазині або оформленні Замовлення, Покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання (в тому числі і передачу) своїх персональних даних без обмеження терміну дії такої згоди відповідно до діючого Закону України «Про захист персональних даних».

1.3. Інтернет-магазин використовує отримані персональні дані для надання та просування послуг, що надаються Інтернет-магазином, в тому числі і за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.

1.4. Інтернет-магазин зобов’язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Інтернет-магазином інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Інтернет-магазином, в тому числі і для виконання зобов’язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами діючого законодавства України.

1.5. Якщо Покупець не бажає, щоб Інтернет-магазин продовжував обробляти його персональні дані, то Покупцю необхідно відправити повідомлення до Інтернет-магазину через форму зворотнього зв’язку у розділі «Контакти» або на електронну адресу: info@delfin-aqua.com.ua, зазначивши в темі  повідомлення «Видалення персональних даних», а також зазначивши у тексті повідомлення які саме персональні дані повинні бути видалені. В цьому випадку Покупець не зможе продовжувати користуватися послугами Інтернет-магазину.

1.6. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Інтернет-магазин не несе відповідальності за неякісне виконання покладених на нього зобов’язань у зв’язку з неактуальністю інформації про Покупця або невідповідністю її дійсності.

1.7. Покупець зобов’язується надати відповідну дійсності, точну і повну інформацію про себе. Інтернет-магазин не несе відповідальності за точність і правильність інформації, залишеної Покупцем при реєстрації та здійсненні Замовлення.

1.8. Покупець несе відповідальність за будь-які дії, здійснені в Інтернет-магазині під його обліковим записом і від його імені.

1.9. Інтернет-магазин має право відмовити Покупцеві в користуванні послугами, якщо у нього будуть підстави вважати, що Покупець вказав недостовірні дані, а так само за умови несумлінної поведінки (наприклад, порушення умов Договору публічної оферти, та/або ін.).

1.9.1. Заборонено використовувати Інтернет-магазин в протизаконній і забороненій  діяльності. Покупці Інтернет – магазину погоджуються дотримуватися діючих законів України і норми поведінки, прийняті в мережі Інтернет, а саме, але не обмежуючись, розміщенням на сайті матеріалів екстремістського, порнографічного чи іншого характеру, що зачіпає і / або ущемляє честь, гідність і / або ділову репутацію третіх осіб і порушують загальноприйняті норми моралі, а також розміщувати рекламну інформацію без письмового дозволу Інтернет-магазину.

1.9.2. Також додатково Інтернет-магазин збирає і обробляє інформацію, що надходить від технічних засобів, через які Покупець контактує з Інтернет-магазином (дані файлів cookies, відомості, отримані в: запитах, питаннях, коментарях і відгуках, географічне положення), в тому числі інформацію про самі технічні засоби, як-то: тип пристрою; операційна система; тип браузера.

1.9.3. Інтернет-магазин використовує технологію cookie, за допомогою якої він налаштовується на роботу особисто з вами. Зокрема, без цієї технології неможлива робота з кошиком. Файли cookie – це дуже маленькі файли, які відправляються нами на ваш комп’ютер або інший пристрій, доступ до якого ми можемо отримати при відвідуванні нашого сайту в майбутньому. Така технологія дозволяє сайту при необхідності звертатися до збереженої інформації і покращувати зручність роботи з нашими інформаційними ресурсами. Ви завжди можете самостійно змінити настройки браузера і таким чином відмовитися від збереження файлів cookies.

1.9.4. Застереження для осіб віком до 18 років. Особи віком до 18 років мають право вчиняти правочини (у т.ч. купувати товари, надаючи свої персональні дані) лише з дозволу батьків/опікунів у порядку, встановленому діючим Цивільним кодексом України. Передача такою особою персональних даних буде розцінена Інтернет-магазином як отримання згоди батьків/опікунів та наявність у особи прав на вчинення правочинів.